0
مجموع:0 تومان
04 دی 1399

سکته مغزی

افرادی که سکته مغزی در کمین آنهاست.

نتایج تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که در طول شب از خواب بیدار می‌شوند و برای به خواب رفتن مجدد تلاش می‌کنند، در معرض سکته مغزی و حمله قلبی هستند.

به گزارش بهداشت نیوز، نتایج تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که در طول شب از خواب بیدار می‌شوند و برای به خواب رفتن مجدد تلاش می‌کنند، در معرض سکته مغزی و حمله قلبی هستند. 

پژوهشگران دانشگاه میشیگان می‌گویند: «نتایج مطالعات تایید می‌کند که عادت به یک الگوی خواب صحیح و به موقع از فاکتورهای مهم در کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک، چربی شکمی و در نتیجه کاهش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و دیابت است». 

به گفته محققان، خواب و اختلال‌های خواب نقش مهمی را در ابتلا یا پیشگیری از بیماری‌های قلبی ـ عروقی (CVD) ایفا می‌کند؛ میزان تأثیر خواب بر سلامت قلب هنوز کاملاً مشخص نشده است، اما شکی نیست که احتمال مرگ ناگهانی قلبی در چند ساعت نخست پس از بیدار شدن از خواب بالاتر است که دلیل آن احتمالاً به میزان فعالیت قلب هنگام بیدار شدن و تحرک مجدد، مربوط می‌شود.

دانشمندان دانشگاه میشیگان آمریکا باور دارند، افرادی که منظم دچار بی‌خوابی در نیمه شب می‌شوند در معرض فیبریلاسیون دهلیزی هستند.

براساس آمار به دست آمده، یک نفر در هر 40 نفر در‌ انگلیس دچار بی‌خوابی‌های نیمه شب و در معرض فیبریلاسیون دهلیزی است.

فیبریلاسیون دهلیزی که گاه در پزشکی ای فیب (ِAFib) نیز نامیده می‌شود، شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی است که تحریک الکتریکی مسیر مشخصی را در قلب طی نمی‌کند؛ فیبریلاسیون دهلیزی هنگامی رخ می‌دهدکه در دهلیزها موج الکتریکی تحریک جهت مشخصی نداشته باشد؛ یعنی سلول‌های عضلانی دهلیز به صورت نامنظم تحریک و در نتیجه منقبض می‌شوند.

محققان آمریکایی اکنون متوجه شده‌اند که قطع خواب در شبانگاه، می‌تواند باعث ایجاد فشار بر بدن و ایجاد تغییرات الکتریکی در قلب شود.

Go Top